onsdag 7. november 2012

Vinn møte med TNT


Metal Hammer Norway og Empress Media gir deg muligheten til å vinne 2 billetter til konserten med TNT på Rockefeller 17. november og i tillegg møte bandet personlig! I tillegg inviterer vi til oppvarming og after-party på Da Vinci Rock Bar i Grensen 10. Les videre....

Hardrocklegendene TNT feirer 30 årsjubileum i år og lørdag 17.november spiller de på Rockefeller i Oslo. Empress Media og Metal Hammer Norway inviterer DEG til tidenes oppvarming og etter-fest på Da Vinci Rock Bar i Grensen 10- Og som ikke de
t er nok, kan du vinne billetter til konserten og få møte bandet!

TNT
Det er 30 år siden TNT og debutsingelen ”Harley-Davidson” ble sluppet. Siden comebacket i 2007 har TNT turnert Europa, sluppet tre album og etablert seg som et solid, førsteklasses liveband innen melodisk hardrock. Forvent deg klassikere som “Seven Seas”, “10.000 Lovers”, “Everyone’s a Star”, “Listen to Your Heart”, “Intuition”, “Tonight I’m Falling”, “Downhill Racer”, “My Religion” og “Refugee”. Med en av rockens mest respekterte gitarhelter Ronni LeTekrø i front, er TNT klare til å levere et dynamittshow på Rockefeller.
www.tnttheband.com

SUPP: The Commander In Chief
Med som support er den norske 7-strengs-gitaristen/låtskriveren/sangeren The Commander In Chief. Hun skaper store bølger i metal-verdenen og ble bl.a. omtalt som "1 av 10 moderne gitar-guder" i Metal Hammer UK i september.
www.thecommanderinchief.net

Rockefeller:
http://www.rockefeller.no/rf171112.html

Billetter:
http://www.billettservice.no/event/tnt-billetter/371565

OPPVARMING og AFTER-PARTY på Da Vinci Rock Bar!
Lørdag 17.november blir det full fest på Da Vinci Rock Bar i Grensen 10, med oppvarming til konserten fra kl 18.00 og after-party etter at TNT har gått av scenen på Rockefeller. TNTs 30-års hitparade over høyttalerne, byens beste utvalg av kaldt og skummende til byens beste priser, stor og varm ute-servering med alle rettigheter. Det beste av alt er at gutta sjøl tar turen innom på after- party så dette vil du ikke gå glipp av!

Husk og skaffe deg Empress kortet til Da Vinci Rock Bar!
https://www.facebook.com/pages/Empress-Media

KONKURRANSE:
Vinn billetter og en eksklusiv Meet’n Greet med TNT! 5 heldige vinnere får ta med seg en venn på konserten på Rockefeller og møte bandet før konserten.
Alt du må gjøre er: Gå inn på Metal Hammer Norway’s webshophttp://www.rockstores.se/metalhammer/ og finn ut hvilket nummer av Metal Hammer Norway som hadde Judas Priest på coveret. Svar i tillegg på spørsmålet: Hvor mange vokalister har vært med i TNT?
Svarene sender du til mail(@)metalhammer.no innen 12. november. PS: Husk navn, adresse, e-post og mobilnummer (Konkurransen har dessverre 18-årsgrense)


Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar