torsdag 1. november 2012

Aftenposten skriver om oss :)Runa Strindin syntes det var for få rockebuler i Oslo der man kan henge på dagtid, treffes før og etter konserter og oppleve nye band. Da hun ble tipset om at Mona Lisa-huset var i gang med en oppgradering og så seg om etter noen nye konsepter, slo hun til.
Da Vinci er fotballpuben som gjenoppsto som rockebar i midten i oktober.

Rockevin

- Vi har eget drikkekart med rockevin (bl.a. Kiss, Motorhead og Vongraven) og mye godt øl (bl.a. Satan). Dessuten har vi fått en bransjeavtale med eierne av Mona Lisa-huset, slik at samarbeidspartnere kan få tilbud på mat og drikke, forteller Strindin. - Men dette er ikke ment bare å være et bransjested, her er alle velkomne. Vi har stor takhøyde selv om rocken er i sentrum.
Strindin, som også arrangerer konserter og har jobbet bl.a. med Inferno-festivalen, er opptatt at dette skal være et sted med flere tilbud.
- Her nede er det salgsutstilling med bilder tatt av anerkjente fotografer som Paal Audestad, Per Ole Hagen og Nina Red, sier hun og peker på fotografiene på veggene.

Klubbscene

Men det er mer:
- I tredje etasje har de en klubbscene der man kan holde konserter. Etter at Elm Street stengte var det mange som mistet muligheten for å spille mindre konserter. Vi vil være et tilskudd på konsertfronten. Akkurat nå jobber vi med å få spikret de siste detaljene på programmet. Det blir en del konserter frem mot jul, men også andre happeninger: 11. november blir det slippfest for en norsk burlesk-kalender.
- Vi vil ikke prøve å bli det nye Elm Street, de hadde en helt egen sjel. Men vi håper at dette blir et sted der bransjefolk, artister og rockinteresserte møtes.
Musikkprofilen er klar:
- Rock! Men litt hardere enn mainstreamen.Da Elm Street lukket dørene i fjor, oppsto et vakuum i Rocke-Oslo. Det håper Da Vinci Rock Bar å fylle.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar