mandag 3. desember 2012

julegave tips

Gi bort noe annet enn parfyme og bøker til jul.


BURLESQUE-KURS oppstart 07/01-13 kl 19.45.
Pris: 2000,- 
Varighet: 1,5 t a 8 ganger
Fokus: Koreografi, isolasjons teknikk, sensuelle bevegelser, shimmys and shakes, utstråling og selvtillit.
Påmelding til marisletten@hotmail.com

Eller hva med DAMEKALENDEREN

Kalenderen koster kun 100,- kroner og går til et veldedig formål, nemlig Prosenterets kurs for kvinner utsatt for vold.
Her er initiativtaker Karin Kildes egne ord:
I 15 år har jeg lurt på om jeg er feminist, og hvis feminisme er kvinnesolidaritet og at damer skal få gjøre akkurat som de selv vil med kroppen sin, så er jeg det. Men når Ottar foreslår ”Legg ned Prosentret” som 8. mars-parole og Helle Vaagland og Marianne Aulie krangler om hvordan det er greit å vise fram kroppen sin, da begynner jeg å lure på om det er jeg eller de som har misforstått.
Inntektene fra salget av denne kalenderen går til Prosentrets kurs for kvinner utsatt for vold. Å støtte Prosentrets arbeid handler ikke om å støtte opp om prostitusjon. Det handler om å støtte mennesker som er i en vanskelig situasjon, uansett hva slags jobb de har. Brukerne av Prosenteret er stort sett norske rusavhengige og kvinner fra fattige land som sender pengene hjem til familien sin. De har ”valgt” verdens vanskeligste jobb. ”Valgt” i gåseøyne, fordi det er ikke alle som er så heldig at de kan velge på øverste hylle. I tillegg blir de trakassert av politiet og sett ned på av store deler av samfunnet. Det er derimot en del av oss som har enorm respekt for dem. Og å støtte disse damene er for oss langt mer feministisk enn dekadente krangler om man skal være tjukk eller tynn på Twitter.
Nakenkalender er ingen ny idé. Kvinnekropp selger, sånn er det bare. Jeg har ingen ambisjon om å forandre verden. Motivasjonen for å lage denne kalenderen er å vise støtte til damene som ikke kan velge på hvilken som helst hylle. Og for min egen del, at det kan lette litt på kvalmen jeg ofte føler over å ha det så bra når andre har det så kjipt.
Vi er alle horer. Men jeg er så heldig at jeg bare trenger å selge kroppen min på et bilde, i håp om kunne å føle meg som et bedre menneske.
Karin Kilde, initiativtaker og realistfeminist.

Eller støtt opp om de norske burlesque jentene som også har laget kalender
Nydelig kalender, med bilder av skjønne burlesque-artister fra Norge. Inntektene går til å sette opp fremtidige events, så bare å glede seg.
Begge kalenderene fås kjøpt hos Manillusion.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar